Lijst van gekwalificeerde VacciCheck dierenartsen

Onderaan deze pagina vind je een lijst met dierenartsen die VacciCheck inzetten in hun praktijk. VacciCheck is een test die correct moet worden uitgevoerd en geïnterpreteerd. Ondanks zorgvuldig opgestelde instructies en richtlijnen gaat er hierbij wel eens iets mis. Dit is dan ook een van de redenen dat wij dierenartsen die alle aspecten van de test goed beheersen graag uitnodigen om hun praktijk hier op de kaart te zetten. Hiervoor dient een uitgebreide kennistoets gemaakt te worden. Meer informatie hierover staat in het speciale gedeelte voor de dierenarts.

In de lijst wordt er gebruik gemaakt van een aantal specifieke symbolen:

GEKWALIFICEERD VACCICHECK DIERENARTS


Deze dierenartsen staan aangeduid met het groene VacciCheck logo. Van hen is bekend dat ze de test goed uitvoeren, interpreteren, over adequate kennis beschikken en deze op peil houden. De kwalificatie staat op naam van de uitvoerende dierenarts en niet op naam van de praktijk. Het is dus belangrijk dat je bij het maken van een VacciCheck afspraak aangeeft dat je je dier wilt laten titeren door een Gekwalificeerd VacciCheck Dierenarts.

GEKWALIFICEERD VACCICHECK DIERENARTS met een PATIËNTENSTOP

.
De dierenartsen waar een rood VacciCheck logo bij staat zijn gekwalificeerd om te test uit te voeren en te interpreteren, maar hebben een patiëntenstop. Hierdoor kunnen alleen bestaande cliënten bij hen terecht voor een titerbepaling.

TITERSESSIE OF TITERSPREEKUUR OP LOCATIE


Er worden zeer veel titersessies of titerspreekuren georganiseerd op locatie. Niet iedere sessie of spreekuur is geschikt voor alle diersoorten dus informeer altijd even van tevoren welke dieren er getiterd kunnen worden. Uitsluitend sessies of spreekuren die door een Gekwalificeerd VacciCheck Dierenarts worden gedaan, kunnen aangemeld worden door een evenement aan te maken in de facebookgroep "Titeren met VacciCheck".

  • deze lijst kan dagelijks worden aangepast..
  • kijk altijd bij de dierenartsen of zij specifiek titeren naar wat voor jouw dier van toepassing is. De interpretatie van een uitslag van pups of kittens is bijvoorbeeld anders dan die van volwassen dieren. Niet iedere dierenarts doet dit dus het is belangrijk om je vooraf goed te informeren.

Staat je dierenarts nog niet op deze lijst vermeld?

Informeer je dierenarts over het bestaan van deze lijst indien deze VacciCheck gebruikt, maar hier nog niet op vermeld staat. 
Dierenartsen die graag als Gekwalificeerd VacciCheck Dierenarts op deze lijst vermeld willen worden, of hun kennis willen verbreden, kunnen hiervoor contact opnemen met ons VacciCheck team via de chatfunctie op deze pagina.
 
Alle praktijken die op deze lijst staan hebben toestemming gegeven om als VacciCheck gebruiker vermeld te worden. Mocht hier een praktijk opstaan die niet meer vermeld wil worden, laat het ons dan weten.

Laatste update: 19.06.2019 - 15.29 uur