VacciCheck Academy Ureterp 10 maart

Beste dierenarts en paraveterinair,

Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor de eerstvolgende VacciCheck Academy van NML health. De VacciCheck Academy wordt georganiseerd in samenwerking met Thamar de Lange van A7 Noord Dierenartsen. Op dinsdagavond 10 maart in een zaal van Vogelasiel de Fugelhelling in Ureterp. 

VacciCheck Academy

De avond is bedoeld voor (para) veterinairen die het titeren met VacciCheck al toepassen in de praktijk, maar die graag nog wat handigheidjes willen leren of extra uitleg willen krijgen. Ook de interpretatie van het testresultaat en het daarbij behorende vaccinatie-advies komt uitgebreid aan bod. De VacciCheck Academy nodigt ook uit om van elkaars ervaringen te leren. Ook dierenartspraktijken die overwegen om te gaan starten met titeren met VacciCheck zijn van harte uitgenodigd.

Waar:

Vogelasiel de Fugelhelling, De Faert 1 in Ureterp

Wanneer:

10 maart 2020

Tijd:

Inloop vanaf 18.30 uur. Aanvang 19.00 uur. Voor soep, broodjes en koffie en thee wordt gezorgd. Verwachte eindtijd uiterlijk 21.00 uur

Kosten:

Geen

Aanmelding: 

Via een mail aan info@vaccicheck.nl

Programma

  • Introductie NML health en VacciCheck
  • Presentatie Titeren met VacciCheck in de praktijk – door dierenarts Thamar de Lange. Met veel ruimte voor vragen en discussie. Voor het praktische gedeelte kun je per praktijk een bloedmonster van 1 hond meenemen in een EDTA- of Lithium-Heparine-buisje. Het is van belang dat je op de hoogte bent van de geboortedatum, de vaccinatiegeschiedenis en de algehele gezondheid van de hond om tot een goed advies te kunnen komen.
  • Locatielijst titerende dierenartsen
  • Aflezen van testresultaten met de CombCam
  • Introductie RoboComb