Paulien Visser

Dierenarts

Paulien is de dierenarts in het VacciCheck team van NML health. Zij is degene die met producent Biogal korte lijntjes onderhoudt om VacciCheck optimaal te integreren in dierenartsenpraktijken. Waar lopen dierenartsen tegenaan? Welke ondersteuning willen zij hebben bij het titeren in de praktijk? Hoe kan de test eenvoudiger en efficiënter worden uitgevoerd?  Bij de ontwikkeling van hulpmiddelen als RoboComp en de CombCam voorziet Paulien Biogal van de nodige feedback.

Onderbouwd vaccineren

“Als regulier dierenarts sta ik voor onderbouwde diagnostiek. VacciCheck meet de bescherming van de hond en kat. Ik vind het heel goed dat je met VacciCheck het juiste moment van vaccineren kunt bepalen en achteraf kunt meten of het vaccin daadwerkelijk is aangeslagen. Uit de praktijk blijkt dat dieren ondanks vaccinatie soms toch onbeschermd rondlopen. Met VacciCheck voorkom je dat.” 

“Ik vind het leuk om dierenartsen en diereigenaren te informeren en kennis te delen. Bij het geven van VacciCheck Academy’s kom ik met veel collega’s in contact. Waar lopen zij tegen aan in de praktijk. Dat geeft mij input om VacciCheck nog toegankelijker te maken. Zo dragen we met elkaar bij tot een betere bescherming van huisdieren in Nederland.”

“Ik ben blij dat Biogal investeert in het nog toegankelijker maken van Vaccicheck voor dierenartspraktijken. Zeker het geautomatiseerd aflezen van het testresultaat met de CombCam zal de drempel verlagen voor startende VacciCheck dierenartsen.”

VacciCheck team

“Het vormen van een VacciCheck Team binnen NML health is echt een hele goede zet. Ik ben er natuurlijk niet altijd. Mijn collega’s Dietske en Ruth zijn nu ook op de hoogte van alles wat er speelt rondom VacciCheck. Elk lid van het team heeft haar eigen aandachtsveld: verkoop, advies, lesgeven, social media en communicatie. We leren van elkaar en houden elkaar scherp.”