DAP Flevoland biedt VacciCheck aan in Huisdieren Zorgplan

Dierenartspraktijk Flevoland is een gemengde praktijk in Zeewolde. De vooruitstrevende praktijk biedt in hun Huisdieren Zorgplan honden- en katteneigenaren de keuze: de standaard vaccinatie of titeren met VacciCheck. Paraveterinair Marilyn legt uit: “We gaan voor duurzaam in onze preventie, behandelingen en producten. We vinden het fijn als klanten en hun dieren zich veilig en vertrouwd bij ons voelen”

Dierenarts Marianne: “Om onze klanten te ontzorgen en voor een optimale zorg aan huisdieren bieden wij diereigenaren een Huisdieren Zorgplan (HZP). Dit plan geeft recht op twee gezondheidscontroles per jaar en een jaarlijkse vaccinatie of titercheck. Ook zitten er producten tegen vlooien en teken en ontlastingsonderzoeken of ontwormingsmiddelen voor een heel jaar in dit pakket. Daarnaast krijgt de klant korting op consulten, behandelingen en voeding in onze praktijk. De kosten worden gespreid over een heel jaar in betaalbare maandelijkse termijnbedragen.”

Marianne licht verder toe: “Diereigenaren die weloverwogen en milieubewuste keuzes maken kunnen kiezen voor een HZP met daarin een titercheck, ontlastingsonderzoeken en STOP! Animal Bodyguard. Op deze manier zorg je ervoor dat dier en milieu niet onnodig belast worden, maar ze wel effectief beschermd zijn.”

De praktijk behandelt ook paarden. Ook bij deze dieren gaan zij bewust om met vaccinatie. Marilyn en Marianne: “Met de TetaCheck kun je controleren of een tetanusvaccinatie op dit moment wel echt nodig is of dat we een jaar kunnen wachten. En natuurlijk gaat het vaccinatieconsult gepaard met een gezondheidscheck van het dier, tenminste als de eigenaar dat wil. Door op deze manier eventuele kleinere klachten op het spoor te komen, kun je grotere problemen in de toekomst mogelijk voorkomen. De dieren gezond houden is ons uitgangspunt."

Hoe deze praktijk verder omgaat met de inzet van natuurlijke middelen in hun reguliere praktijk is te lezen op www.nmlhealth.com: DAP Flevoland gaat als het kan voor duurzaam en natuurlijk